Hány szigetelő lemez fér egy kamionra?

A címben szereplő kérdésre nem lehet általánosságban válaszolni. Több tényezőtől is függ.

Ezekből konstansnak tekinthető a kamionok mérete, mert azok általában szabványok szerint készülnek, így a méretük nagyjából azonos. 

A másik tényező a  lapok mérete. Ami általában 100 X 50 cm. Viszont, a harmadik dimenzió megnehezíti a dolgunkat. A polisztirol szigetelőlapok 2-től 15 cm-ig többféle  vastagságban készülnek. A nagyobbakból kevesebb, a vékonyabbakból több fér. A szám tehát függ a különböző méretű szigetelőlapok arányától. kamion berakodás polisztirol 3

Valamivel megkönnyíti a dolgunkat, hogy a lapokat  bálákba csomagolják, és tudjuk, egy bálában hány lap található. Ez természetesen meghatározza lefedett négyzetméterek mennyiségét is.

De mielőtt belebonyolódnánk az elméletbe, inkább nézzük meg, hogyan  történik a berakodás:

Bármennyi lap, mázsa vagy négyzetméter fér is a kamionra, abban közösek, hogy maguktól nem kerülnek fel oda. Bármennyit kell is felrakni, ilyenkor nincs megállás, hiszen az ügyfél már várja az árut. A termékeket a lehető legrövidebb időn belül igyekszünk célba juttatni, hogy az építkezés zökkenőmentesen folyhasson. Ez az ország bármely pontjára akár 24 órán belüli kiszállítást jelent. Mondhatnánk, hogy rajtunk ne múljék a siker, de hazudnánk: valóban, rajtunk is múlik.

Ennek tudatában gördülünk ügyfeleink szolgálatára!