Szendvicspanelek

Cégünk élen jár a poliuretán habos és kőzetgyapotos szendvicspanelek forgalmazásában, melyek előnyösen használhatóak üzemcsarnokok, gazdasági épületek, tornatermek, házak és egyéb objektumok burkolataként. A Szendvicspanel héjazata készülhet lakkozott vagy horganyzott acélból, natúr, vagy lakkozott alumíniumból, vagy ezek kombinációjából, továbbá élelmiszeripari és mezőgazdasági célra saválló acélból és üveggyantából. A síkfegyverzetes Szendvicspanelek hűtőházaknál,tárolók kialakításánál is kiválóan alkalmazhatók. A Szendvicspaneleket 30 – 240 mm vastagságban, max. 13 m hosszban forgalmazzuk, a vevő által kért méretben. A takaróelemek anyagminősége és bevonata igazodik a szendvicspanelhez, színválasztéka RAL színskála szerinti. A fegyverzetet fólia védi, mely szerelés után távolítandó el. A Szendvicspanel szerelése nem igényel speciális épületszerkezetet, egyszerűen szerelhető szokásos fém, vagy fa szelemenre, tartóra! Rögzítése peremes önmetsző csavarral történhet, melyet színre festett változatban és natúr színben forgalmazunk. A Szendvicspanel ipari, mezőgazdasági, közlekedési, sport és egyéb létesítmények oldal és tető térelválasztásra egyaránt alkalmazható. A Szendvicspanel kapcsolat mind az alsó, mind a felső fegyverzetlemez egymásra takarásával van megoldva, így biztosítva a folyamatos hőszigetelést és vízzárást. Kérésére a profillemezeket kiegészítő élhajlított és kötőelemekkel együtt szállítjuk. Vállaljuk a burkolatok megrendelőhöz történő fuvarozását! A burkolat bevilágító elemmel kiegészíthető. Termékeink, szolgáltatásaink a legmagasabb követelményeket is kielégítik. Ügyfeleink részére gyors, pontos kiszolgálást biztosítunk.

Elérhetők már 4400 Ft – tól.

Szendvicspanel-oldalfalpanelek

Bordázott szendvicspanel – Sima felületű szendvicspanel

Az energiatakarékosság egyre fontosabb szerepet játszik az építőiparban. A szektor figyelme ennek megfelelően olyan építőanyagokra irányul, amelyek már önmagukban hordozzák a magas hőszigetelési értékkel bíró alapanyagot. Az ISOPAR szendvicspanel egy speciális, egyenes felületű panel, mozgó falak, előre gyártott boxok, hűtőkamrák, virágos standok, gördülőajtók, álmennyezetek kialakításához, ezen kívül ideális elem olyan projekteknél, ahol könnyű, masszív és hőszigetelő alapanyagra van szükség. Az ISOPAR szendvicspanel létező verziói (bordázott, microbordázott, érdes, sima) áttekinthetőséget, egyszerűséget és szabályosságot kölcsönöznek az épületnek.

A takaróelemek anyagminősége és bevonata igazodik a szendvicspanelhez, színválasztéka RAL színskála szerinti.Példák speciális színekre:

isoral1037 RAL 1037 Napsárga

isoral6005 RAL 6005 Barna

isoral9006 RAL 9006 Ezüst szürke

 

isoral9010 RAL 9010 Fehér

 

Szendvicspanel-tetőpanelek

szendvicspanel tetoteljes bordazott

isoral5010 RAL 5010 Acél kék

Itt volt az ideje. A tető szendvicspanel napjaink építkezésének fontos elemévé vált. A tervező a paneltól elsősorban masszív tartást, hőszigetelést, alacsony összeszerelési költségeket és szép esztétikai külalakot vár el. Az ISOCOPRE szendvicspanel, amely egy modern technológia eredménye, egy képletben egyesíti ezeket az elvárásokat: hatgerinces kivitel, egy méteres szélesség. Nem véltetlen hát, hogy az ipari és a civil építőipar talán legkedveltebbje ez a modell. Az ISOCOPRE szendvicspanel festett merev acél vagy alumínium, természetes rézből készült héjazatból vagy alul hajlékony héjazatból és nagy sűrűségű poliuretán hab szigetelésből áll, ami cfc mentes, ezáltal környezetkímélő. A vastagságok és a külső héjazatok fajtáinak széles skálája lehetővé teszi, hogy a sokoldalú tervezési elvárásoknak megfeleljenek.

Szendvicspanel standard színek:

darkbrown Barna

grey white Szürkés fehér

sieneredSziénavörös

Árajánlatot kérek:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Név
Kérjük, jelölje be a kívánt profilokat:
Több is választható
További egyeztetés céljából keresni fogjuk