ThermoVital bevonat penészedés ellen

Fizikai elven működő, hosszútávú megoldás a lakások penészedése ellen

A penész megjelenésére akkor számíthatunk, ha a felületi hőmérséklet alacsony, azon pára csapódik ki, ezzel életfeltétet biztosítva a levegőben mindig jelenlevő penészgombáknak. A megoldás egyszerűnek tűnik, meg kell emelni a felület hőmérsékletét, ha ennek ellenére még mindig páralecsapódás következik be, a vizet el kell tüntetni a felületről. Penész elleni festék

Az eddig általánosan használt vegyi anyagok nem biztosíthatták a penészmentességet, hiszen annak okát egyáltalán nem befolyásolta.
Erre a problémára jelent megoldás a ThermoVital bevonat, amelyet a lakás teljes belső felületére kell felhordani. A ThermoVital bevonatot az űrsiklók hőszigetelésénél használt technológia eredményezi.

A NASA által kifejlesztett thermokeramikus membrán rétegvastagsága – 0,3 mm – 50%-ban üvegkerámia-golyó, és 50%-ban pedig speciális – páramegkötő – kötőanyagból áll. A golyók a hősugárzás 80-85%-át visszaverik, ezzel biztosítják a gyors hő elosztást, hővezetést, miközben önmaguk felmelegszenek, ezzel jellemzően – a hőhidaknál is – harmatpont fölé emelve a fal felületi hőmérsékletét. Ha ez kevés, a kicsapódó nedvességet a golyók közötti kötőanyag magába szívja, ezzel biztosítva a felület szárazon maradását, ezzel az évekig tartó penészmentességet. Új és régi lakásoknál is egyaránt alkalmazható.
A penészmentességen túl a bevonat hozzájárul a fűtésköltség csökkentéséhez is.

Ha a ThermoVital bevonattal kapcsolatban információt, katalógust vagy árajánlatot szeretne kérni a Czinege és Fiai Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.

Beltéri bevonatok:

Termék Kiszerelés Nettó ár
Thermo Vital penész ellen fehér 5 L vödör 13587 Ft
Thermo Vital penész ellen fehér 12,5 L vödör 33175 Ft
Thermo Vital penész ellen accent 5 L vödör 13587 Ft
Thermo Vital penész ellen accent 12,5 L vödör 33175 Ft
 Sanosil penészlemosó 1 L flakon 7426 Ft

 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Név
Kérjük, válasszon termékeket:
Hamarosan jelentkezünk további egyeztetés céljából