Top Shield hőszigetelő tetőbevonat

A TopShield egy csúcstechnológiás hőszigetelő festék. Mikroszkopikus méretű, kicsiny kerámiagömböcskék millióiból áll, amelyek egy kiváló minőségű kötőanyagban egyenletesen vannak beágyazva.

nature buborekok1 120x90 1Ezek a kerámia gömböcskék – színtől függetlenül – visszaverik a napsugárzás több mint 85%-át, valamint elősegítik a gyors hőeloszlást. Így a tető képtelen az erőteljes felmelegedésre.

A kerámiafesték már 0,5 mm vastagon felhordva kifejti a termikus és építészeti tulajdonságait. Gyorsan szárad és oldószermentes. A tető a hőszigetelő festékkel kezelve is járható.

A TopShield hőszigetelő festék a tetőcserepekre, a fém, pala vagy zsindelyborítású tetőkre is egyaránt könnyedén felhordható. A kerámiafestékkel festett cserép úgy néz ki, mintha új lenne.

 
topshield 2 223x132 1A TopShield színt is visz a tetőre – több, mint 4000 színárnyalatban kapható. A ThermoShield termékek csillogásával minden tető láthatóan messzire tündököl.

A ThermoShield hőszigetelő festék különleges összetétele megakadályozza a gyors kifakulást. A kiváló színtartósság lehetővé teszi, hogy a felület évek múltán is kijavítható, a javítás pedig alig észrevehető legyen.
 

Válassza ezt a professzionális megoldást Ön is, mert TopShield hőszigetelő festék …

 • képes akár 8 fokkal hűvösebbé tenni otthonát úgy, hogy csupán egyszerűen lefesti vele házának tetejét.

 • képes akár 20-25%-kal csökkenteni fűtésszámláját, így nem kell bosszankodnia többé az idegesítően magas költségek miatt.*

 • képes kedvezőbbé tenni klímája üzemeltetési költségeit. A villanyszámlája is „barátságosabb” marad. Lehet, hogy be sem kell kapcsolnia többé.

 • képes úgy visszatartani a Nap sugarait, hogy annak hőenergiája el sem jut a tetőtérig. Ezért egyszerűen nem melegszik fel a benti levegő, és Önnek nem kell izzadva „pihegnie” nappalija kanapéján.

 • képes a tető vízzárását is biztosítani

 • képes anélkül követni a különböző hőtágulású anyagok mozgását, hogy a felülete berepedezne, így nem keletkeznek a felületén olyan rések, amelyek engednék beszivárogni a vizet a kerámiafesték alá

A TopShield hőszigetelő festék felhordása egyáltalán nem igényel semmilyen különleges szaktudást, úgy kell alkalmazni, mint egy hagyományos vízbázisú festéket. Felhordása egyszerűen megoldható ecsettel, hengerrel, vagy szórópisztollyal. 


A TopShield hőszigetelő festék:

 1. Nem ereszti át a vizet, így az esővízben található savak, sók, és egyéb ásványi anyagok nem roncsolják a hőszigetelő festék alatti felületet

 2. Szmog, savak, sók, ózon vagy UV-sugárzás alig károsítják a kerámiafestéket. A magas környezeti ártalmakkal szembeni ellenálló képessége a biztosíték arra, hogy a ThermoShield kerámiafesték védelmi funkcióját hosszú ideig el tudja látni.

 3. A TopShield vízálló – akár olyan extrém időjárási feltételek esetén is, mint például a záporeső, a jégeső és a hóesés. Ezáltal az építőanyagok szárazak maradnak, a rothadásból eredő károk kialakulásának veszélye jelentősen csökken.

 4. A kiváló minőségű alapanyagok a ThermoShield hőszigetelő festéknek nagy rugalmasságot biztosítanak. Ez a rugalmasság -40° C és +150° C közötti hőmérsékleti tartományban is megmarad. Az anyag kikeményedéséből eredő repedések nem fordulnak elő.

 5. A ThermoShield hőszigetelő festék nedvességszabályozó hatása révén megakadályozhatja a tető nemkívánatos „bezöldülését“. Mohák, gombák, algák így nem találnak életfeltételeket.

 

Termék Kiszerelés Nettó ár
     
Top Shield tetőbevonat fehér 12,5 l vödör 43189
Top Shield tetőbevonat accent  12,5 l vödör 43189

 

Árajánlatot kérek:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Név
Kérjük, válasszon terméke(ke)t:
Hamarosan jelentkezünk további egyeztetés céljából